Albanian English German

Regjistrohu falas!

 • Zgjeroje dhe thellojë rrjetin tuaj
 • Shikoni profilet dhe shtoni miq të rinj
 • Shpërndaj foto dhe video me komunitetin
 • Krijo grupin tuaj dhe behu antarë në grupet tjera

Kyçu në profilin tëndAktivitetet e fundit

 • Më mungojnë ata që nuk mund të jenë me mua dhe jo ata që zgjodhën të mos jenë me mua
  profile Para 2 orë
 • Pasuritë më të mëdha janë ato që nuk i sheh dot syri, por i gjen zemra
  profile Para 2 orë
 • Një burrë i mirë është shpëtimi i gruas,një grua e mirë është shpëtimi i familjes
  profile Para 2 orë
 • Vetmia nganjëherë është mikesha më e mirë…nuk te flet, nuk të shqetëson,nuk të bën kurrë pyetje, thjesht rri dhe të bën shoqër
  profile Para 2 orë
 • Paratë mund të bëjnë një mashkull të pasur .. Por është edukata ajo e cila e bën Zotëri
  profile Para 2 orë
 • Mos e hidhëro prindin tënd, për ti bërë të lumtur të tjerët, sepse dije se të tjerët nuk i sakrifikojnë jetët e tyre për të ndërtuar jetën tënde
  profile Para 2 orë
 • Dy vetë u vranë për një fjalë. Fjala jeton ende, njerëzit jo
  profile Para 2 orë
 • Varfëria në botë nuk është për shkak se nuk mundemi të ushqejmë të varfërit, por për shkak se nuk mundemi të ngopim të pasurit
  profile Para 2 orë
 • Sa me mungon...sa po te ndjejjjjjj....
  Nazife Bunjaku - Harroje (Official Video HD) 04:04
  Nazife Bunjaku - Harroje (Official Video HD) Facebook: http://www.facebook.com/ArkivaShqip Video by MAX Production
  videos Para 3 orë
 • "Sjellja e mirë është virtyt i të fortit. “Sjellja e mirë dhe të qenët njerëzor, nuk janë shenjë e dobësisë dhe dëshpërimit, por manifestojnë fuqi dhe vendosmëri.”
  profile Para 8 orë
 • Vaviti ka postu nje Video të re
  Gena - Kurre Ste Thashe Te Dua 2014 04:02
  Gena - Kurre Ste Thashe Te Dua 2014 Teksti GENA Arrangment EDLIR BEGOLLI
  videos Para 19 orë
 • ka ndryshuar fotografinë e profilit.
  profile Para 22 orë
 • photos Para 22 orë

Komentet per fotografi

Formulari kontaktues!

Nësë keni pyetje, probleme me regjistim ose deshironi të bashkepunoni me ne, mos hezitoni të na kontaktoni neformularin e meposhtem. Do t'ju pergjigjemi sa më shpejt që të jetë e mundur.

Komentet e videove